jueves, 30 de agosto de 2012

Bones festes, Castalla


Un año más comienzan este viernes las fiestas de Castalla con la cena de la Olleta, que dará paso a cuatro días intensos de desfiles, procesiones, alardos, bandos, comilonas y borracheruzas, jejeje. Este año, por cuestiones de "fuerza mayor", yo no salgo en las fiestas pero Mariano sí, y participaré con mis compañeros de escuadra y más amigos de muchos momentos en el chiringuito. Bones festes a tothom!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo que tenen que fer es passar es festes de una volta a uns dies fitxos i deixarse de bobaes, l'Entra deuria ser sempre el primer divendres del mes de Septembre, bo pa la gente que treballa fora i no pot eixir, bo pa la gent que estudia i te examens en eixes fetxes, bo per a les empreses, bo per a les barets i restaurants, bo per a les comparses que no perdent tanta gent per el cami, a vore si algu li obri els ulls a la gent de l'Agrupacio i fant lo que toca, ara que van a cambiar Sant Jaume a disabte perque hu a dit el Rati, aprofiten i cambien les festes tambe, abans de que vinga el Rati, el Tete i demes a possarles quan a ells les vinga ve, au, Bones Festes a tothom.

Pettylux dijo...

Això no és cosa ni teu ni meua, sinò de les autoritats, locals o superiors... què pensen els festers? s'hauria de fer una enquesta/plebisciti, per conèixer la seua opinió...
Bones festes.